matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
miejscem zerowym funkcji liniowej f(x)=(√5-2)x-1 jest liczba
nina:
miejscem zerowym funkcji liniowej f(x)=(√5−2)x−1 jest liczba
27 lut 14:31
Mateusz:
(
√
5
−2)x−1=0 rozwiązujesz takie rownanie
27 lut 14:42