matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres funkcji liniowej f(x)=(1-√2)x-(1-√3) przecina oś OX w punkcie współrzędny
klaudi:
wykres funkcji liniowej f(x)=(1−√2)x−(1−√3) przecina oś OX w punkcie współrzędnych
27 lut 14:17
Aga1:
Rozwiąż równanie f(x)=0 (1−
√
2
)x=1−
√
3
//:(1−
√
2
27 lut 14:21