algo
x: log7 7 √ 73
= 4/3?
27 lut 01:08
27 lut 01:10
x: mozesz rozpisac, bo nie czaje jak?
27 lut 01:11
x: aa wiem chyba, 73 i to do 1/2
tak?
27 lut 01:12
27 lut 01:19
Basiek: Tak

czyli 7
3/2 *7
1=
27 lut 01:20
Basiek: Spóźniona!
27 lut 01:20
Basiek: Prawda?

Okrucieństwo tego świata jest porażające.
Zwłaszcza, kiedy rano trzeba wstać.
27 lut 01:22
ICSP:
27 lut 01:22
Basiek: <strasznie zazdrości>
Ja spałam tak przez 3 tygodnie!
27 lut 01:23
x: a taki prosty
log3 6 =
3x = 6
27 lut 01:24
Basiek: Chyba nam się obu przywidziały.
(chyba dobrze odmieniłam)
27 lut 01:25
Eta:
3x=6 ⇒x≈ 1,5
27 lut 01:28
Tragos: x ∊ (1, 2)
27 lut 01:29
Eta:
27 lut 01:29
x: Czyli jak to zrobić?
27 lut 01:32
Eta:
Można tak:
log36= log3(3*2)= log33+log32= 1+log32
27 lut 01:34
Eta:
Dobranoc Wszystkim
27 lut 01:35
Basiek: Paaa
27 lut 01:36
x: Dzieki, pozdro.
27 lut 01:38