zaznacz na osi liczbowej
Wojtas: A = { x : x ∊ R ∧ |x| >4}
26 lut 18:59
Eta:
26 lut 19:04
Wojtas: Proszę o pomoc

zaznacz na osi liczbowej B = { x : x ∊ R ∧ |x| ≤ 5 }
C = { x : x ∊ R ∧ |x|< 5 ∧ |x| ≥ −3 }
D = { x : x ∊ R ∧ |x −3| = 3 ∧ |x−2| ≤ 1 }
Dzieki Eta za poprzednie
26 lut 19:21
Wojtas: Proszę o pomoc zaznacz na osi liczbowej B = { x : x ∊ R ∧ |x| ≤ 5 }
C = { x : x ∊ R ∧ |x|< 5 ∧ |x| ≥ −3 }
D = { x : x ∊ R ∧ |x −3| = 3 ∧ |x−2| ≤ 1 }
26 lut 19:43
Eta:

D/ spróbuj sam
26 lut 19:55
26 lut 19:56
Dorka: dzięki Eta jestes superrrrrr
26 lut 20:03