matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc
,,,:
2
20
* 8
10
/4
25
26 lut 15:30
,,,:
wie ktoś jak to rozwiązać ?
26 lut 15:37
Vizer:
Zamień wszystko na podstawę cyfry 2.
26 lut 15:40
123:
2
20
*8{10}
2
20
*(2
3
)
10
2
20
*2
30
=
=
4
25
(2
2
)
25
2
50
2
20+30
2
50
=
= 1
2
50
2
50
26 lut 15:40
,,,:
dziękuję
26 lut 15:43