matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyłącz czynnik
Pawel:
3
√
250
26 lut 14:32
Trivial:
250 = 2*125 = 2*5
3
.
26 lut 14:33
Pawel:
√
28
26 lut 14:35
Trivial:
28 = 4*...
26 lut 14:36
Pawel:
3*8=2
√
6
26 lut 14:41