matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pole
michał:
Uzasadnij, że czworokąt o wierzchołkach A=(0,−1), B=(1,−3), C=(7,0), D=(2,0) jest trapezem prostokątnym. Oblicz jego pole
26 lut 13:59
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/129555.html
26 lut 14:00
krystek:
26 lut 14:03