matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przedstaw w postaci jednej potęgi
Pawel:
(3
2
)
−
6 *3
8
3
5
(3
2
) jest do potegi −6
25 lut 19:34
BLAZEJ_505:
(3
2
)
−6
=3
−12
3
−12
−3
8
=3
−4
3
−4
=3
−9
3
5
25 lut 19:39