matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zapisz w postaci jednej potęgi
asia:
13
5
razy 13
6
= 2
7
razy 5
7
= 12
9
: 6
9
=
25 lut 18:37
BLAZEJ_505:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
25 lut 18:44
malinka:
13
5
*13
6
= 13
1
1 12
9
:6
9
= 2
9
*6
9
/ 6
9
= 2
9
25 lut 18:50