matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
oleńka:
Wierzchołkiem paraboli f(x)=
1
3
x
2
+c jest punkt o współrzędnych?
25 lut 17:43
Eta:
W(0,c)
25 lut 17:44
krystek:
1
postać kanoniczna y=
(x−0)+c W=(0,c)
3
25 lut 17:46
krystek:
Y{1}{3}(x−0)
2
+c
25 lut 17:46