matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegi
Aga:
ile to jest; (
1
27
) do potegi 4/21 ?
25 lut 11:59
BLAZEJ_505:
1
(
)
4
21
27
1
1
zauważ że
=(
)
3
27
3
1
1
((
)
3
)
4
21
=(
)
12
21
=(p12{
1
3
})
21
3
3
25 lut 13:17