matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja liniowa
Honora:
jak mam narysowac funkcje f(x)=2 dla x>1
chce tabelka ale ne wiem jak y wyliczyc
25 lut 00:02
Eta:
25 lut 00:06
nom nom nom:
y = 2 to niebieska rozowa przerywana − y = 2, gdzie x ∊ (1;
∞
)
25 lut 00:09