matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz pochodne funkcji złożonej
łoki:
proszę o sprawdzenie
x
1
1*2+lnx−
*x
x
2+lnx−1
a)y=
=
=
2+lnx
(2+lnx)
2
(2+lnx)
2
24 lut 14:13
Man in black:
OK.
24 lut 14:13
Aga1:
wynik dobry.
24 lut 14:15