z góry dzięki :)
Aga: Wiadomo,że P(A)=13 ,P(B)=12 ,P(AuB)=23 dla pewnych zdarzeń AiB.Wyznacz
P(A/\B).
23 lut 22:27
Eta:
P(AUB)= P(A)+P(B) −P(A∩B) ⇒ P(A∩B)=...........
23 lut 22:30
Aga: i co mam z tym zrobić...bo ja ciemna jestem
23 lut 22:33
Aga1: Podstaw dane i rozwiąż równanie.
23 lut 22:34
Eta:
Podstaw dane i będziesz "jasna"
23 lut 22:35
Aga: tz. te ułamki ?
23 lut 22:37
Eta:
tak
| | 1 | | 1 | | 2 | |
P(A∩B)= |
| + |
| − |
| =.............. |
| | 3 | | 2 | | 3 | |
23 lut 22:39
Aga: to wyliczyć i będzie koniec czy jeszcze cos trzeba dopisać ?
23 lut 22:43
Aga1: Będzie koniec
23 lut 22:44
Aga: dobra ,Dzięki ludziska

co ja bym bez Was zrobiła
23 lut 22:49
Eta:
23 lut 22:50