matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
Ruda:
log
3
√
3
1
9
= log
3
2
/3 3
−
2
Dalej utknęłam
23 lut 16:16
Artur z miasta Neptuna:
zapisz to normalnie ... po ludzku
23 lut 16:20
Man in black:
log
3
√
3
(1/9) = log
3
3/2
( 3
−2
) = −2 log
3
3/2
(3) = −2 *
2
3
23 lut 16:21