matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
Gosia:
liczba log
3
243
2
+log
3
6 wynosi? obliczylam tak i zacielam sie log
3
3
5
2
+log
3
3
2
=log
3
3
5
2
+2log
3
3=
22 lut 20:56
Basiek:
243*6
log
3
(
)=....
2
22 lut 20:57
Gosia:
dzieki
22 lut 21:26