matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
Danka:
x= 2log
4
8 ile wynosi x?
22 lut 19:31
Eta:
x= 3
22 lut 19:32
Man in black:
a*log
b
c=log
b
c
d
22 lut 19:34
Eta:
x= 2log
4
8 ⇒x= log
4
8
2
⇒x= log
4
64 x= log
4
4
3
⇒x = 3
22 lut 19:35