mia jesteś??
gimigis: mia mam jeszcze jedno pytanie,ale z innego zadania
3 kwi 00:54
mia: 
z jakiego?
3 kwi 00:56
gimigis: Magda ma 25 lat, a jej młodsza siostra 13 lat. Za ile lat stosunek wieku Magdy i jej
siostry będzie równy 3/2

to jest z zastosowania wyrażeń wymiernych...potrafisz to
zrobić
3 kwi 01:00
gimigis: jesteś
3 kwi 01:12
mia:
to: 50 +2x = 39 +3x
x = 11 lat
sprawdzenie:
25+11= 36 13 +11= 24
3624 =
32
i tyle
odp za 11 lat
3 kwi 01:18
mia: Jestem , robiłam herbatkę
3 kwi 01:19
gimigis: dzięki wielkie,jejku nie wiem jak Ci się odwdzięcze
3 kwi 01:20
mia: OK

spoko
3 kwi 01:21
gimigis:
3 kwi 01:23
mia: 
lubie kwiaty
3 kwi 01:24
gimigis:
3 kwi 01:28