matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
znajdz
Karola:
3
znajdź log
a
2 wiedząc , że a
=4
2
22 lut 18:26
ejendi:
a=8/3 x=log
a
2 a
x
=2
log
10
2
log
a
2=
=0,706695053
log
10
(8/3)
mam zaćmienie chyba nie o to szło!?
22 lut 18:55