matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Karola:
log (
√
3+
√
5
+
√
3−
√
5
)
22 lut 18:16
M:
12 lut 13:55
Mila:
√
2
(
√
3+
√
5
+
√
3−
√
5
)
√
6+2
√
5
+
√
6−2
√
5
=
=
√
2
√
2
√
(1+
√
5
)
2
+
√
(1−
√
5
)
2
=
=
√
2
1+
√
5
+
√
5
−1
2
√
5
=
=
=
√
10
√
2
√
2
1
log(
√
3+
√
5
+
√
3−
√
5
)=log
√
10
=
2
12 lut 18:07