matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pytanie, trygonometria
tomq:
√
2
√
2
Można sin
2
x=1/2 złączyć w jedną rodzinkę?
bo sinx=−
sinx=
2
2
22 lut 10:22
tomq:
?
22 lut 10:50
Aga1:
Trzeba między równaniami wstawić lub i licz
22 lut 10:53