matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciagi!
dominika:
proszę o pomoc. ile wynosi liczba n wyrazow ciągu arytmetycznego jesli Sn=420,a
1
=3,a
4
=57 bardzo proszę o rozwiązanie.
21 lut 16:15
Pan lodu i śniegu:
nie dubluj.
https://matematykaszkolna.pl/forum/128628.html
21 lut 16:18