pomocy!
Aneta: Liczba 3
√3√3 jest róŁwna:
a)9 b) 9
√3 c. 3
1,75 d81
0,25
(drugi
√3 jest pod poerwszym pierwistkiem z 3. mam nadzieje ze rozumiecie

prosze o wyjaśnienie tego zadania
20 lut 21:34
think: 3√3√3 = 31*(3√3)0,5 = 31*(31*30,5)0,5 = 31*(31 + 0,5)0,5 =
31*(31,5)0,5 = 31*31,5*0,5 = 31 + 1,5*0,5 = ....
20 lut 21:53
Aneta: zgodnie z odpowiedziami jest to odp c ale ja dalej nei wiem jak to obliczyc

(liczba 3
√3√3)
20 lut 21:56
Man in black: Aneta! Think! 1,5 * 0, 5 = 0,75.
Zatem 1+ 1,5 * 0, 5 = 1,75.
Dalej sama
20 lut 21:59
Aneta: zadanie skonczone odpwiedz c

Bardzo dziekuje
20 lut 22:07