matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomor rownaie rozniczkowe
alina:
Znajdź równanie rodziny o własności, że kąt nachylenia stycznej jest równy odciętej punku styczności.
20 lut 18:22
Basia:
f'(x) = x ∫f'(x) dx = ∫x dx f(x) =
1
2
x
2
+ c
20 lut 18:26