matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
,...
Miruś:
sprawdź czy:
√
6−4
√
2
+
√
6+4
√
2
=4?
19 lut 23:48
Miruś:
pomocy!
19 lut 23:55
Ćwiruś:
(2 −
√
2
)
2
= 6 − 4
√
2
oraz (2 +
√
2
)
2
= 6 + 4
√
2
20 lut 00:01
A ku ku:
20 lut 00:52