matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nie wyśmiejcie mnei jak to zrobic :)
Jankes:
(2x
4
+4x)
2
19 lut 20:41
ICSP:
(a+b)
2
= a
2
+ 2ab + b
2
gdzie a = 2x
4
oraz b =4x
19 lut 20:42
joł jołaj:
(a + b )
2 = a
+ 2ab + b
2
a = 2x
4
b = 4x
19 lut 20:42
Jankes:
dzieki
19 lut 20:47