matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi liczbowe
seba21:
wiedzac ze ciąg an jest artmetyczny uzupelnij tabelkę a1=−1,3 , r=2,8 , an= 35,1 ,Sn=? , n= ? czy ktos mi to zrobi bedę wdzieczny trzeba obliczyc Sn i n
19 lut 18:32
A ku ku:
https://matematykaszkolna.pl/forum/128334.html
19 lut 19:06
seba21:
dzięki
19 lut 19:07