Pomozcie prosze !!!
myszka miki:

Oblicz pola ponizszych trzech figur.
19 lut 12:45
myszka miki:
19 lut 15:51
merlija140: nie wiem c al;e umiem obliczyc a i b sluchaj w a musisz sobie rozdzielic ale pokaze ci
(2dm\3dm\4dm)\2dm:2dmi dalej niestety nie pamietam dalej mozesz obliczyc sama i w b bedzie tak
(5cm\4)\10 :2=20cm\10:2=200cmkwadratowych :2=100cmkwadratowych i to koniec a jesli bys
niewiedziala to ( \ )ten znak oznacza razy.
16 kwi 15:35
16 kwi 15:37
16 kwi 15:38
merlija140: >>>>>>>
16 kwi 15:38
asdf: wiatrak ma wszystkie trójkąty takie same?
16 kwi 15:38
Kurwa: ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
21 kwi 19:06
fdgbfdg:

δπΔΩ≥fdfdd
7 sty 18:24