matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż -pomocy
Dark:
2
log
7
(3−
x)=−1
7
19 lut 12:43
Tragos:
2
D: 3 −
x > 0
7
2
log
7
(3 −
x}) = −log
7
7
7
2
log
7
(3 −
x}) = log
7
7
−1
7
2
1
3 −
x =
7
7
19 lut 12:50