dżawa
Trivial: ICSP.
Co tam miałeś na dżawie? Coś już miałeś? <:
18 lut 18:34
Trivial: gdzie się ukrywasz?
18 lut 22:12
A ku ku:
W "rasie joonów" "D
18 lut 22:30
Zak z rasy joonów : Witaj
Trivial
Witaj
Eta
Trivial wiesz jak to jest na początku

Same nudy. Na pierwszych ćwiczeniach uczyliśmy
się obsługiwać maszynę wirtualną jawy. No i oczywiście instalacja samego programu

Jak tam twoje pierwsze zajęcia z tego jakże ciekawego przedmiotu xD
18 lut 22:34
asy: jaki kierunek? jesli mozna wiedziec

automatyka?
18 lut 22:39
Zak z rasy joonów : nie pamiętam niestety gdzie
Trivial się ukrył
18 lut 22:46
Trivial: Moje pierwsze zajęcia jeszcze się nie odbyły. Jeszcze mam tydzień ferii.
19 lut 00:07
Trivial: A tak nawiasem, czy to źle jeśli Twój nick mi nic nie mówi? rasa jooonów?
19 lut 00:10
A ku ku:
Dwa "oo"
19 lut 00:14
Pan lodu i śniegu: Jak już się wszyscy ukrywają, to ja też!
19 lut 00:22
A ku ku:
Jednym słowem : "pan Yeti"
19 lut 00:25
Pan lodu i śniegu: <:
19 lut 00:26
A ku ku:
19 lut 00:26
Zak z rasy joonów : oj
Trivial Trivial 
Nie mów że nie słyszałeś o rasie joonów xD
19 lut 00:47
Pan lodu i śniegu:
Dawno, temu, gdy świat był jeszcze młody, krainą rządziła potężna rasa Joonów. Kiedy nadszedł
Kataklizm, czary łączące wyspy zawiodły. W ciągu jednej nocy imperium Joonów rozleciało się, a
poszczególne wyspy toczą od tej pory nieustanną walkę. W chaosie młody człowiek budzi się bez
wspomnień, za to z ogromnym bólem głowy i świadomością, że musi zrobić coś ważnego. Nazywa się
Zak. Ty nim jesteś.
19 lut 00:50
Zak z rasy joonów : hmmm
Godzio?
19 lut 00:53
Godzio:
Godzio nie jest w stanie
19 lut 00:57
Zak z rasy joonów : W takim razie
ZKS
19 lut 00:59
Pan lodu i śniegu:
19 lut 01:06
Zak z rasy joonów : Wiedziałeś czy użyłeś google?
19 lut 01:11
Pan lodu i śniegu: Chyba widać, że użyłem Google. Po 'dawno' nie powinno być przecież przecinka.
19 lut 01:13
Nie w stanie: Google
19 lut 01:14
Zak z rasy joonów : grrr
19 lut 01:15
Nie w stanie:
[P[Pan śniegu

]
Dowodzik poproszę:
19 lut 01:15
Zak z rasy joonów : Godzio nie ukrywaj się
19 lut 01:15
Pan lodu i śniegu:
| ax−1 | | | | z | | 1 | |
| = | = |
| = |
| = |
| x | | | loga(1+z) | | 1zloga(1+z) | |
| | 1 | | 1 | |
= |
| → |
| = lna. |
| | loga(1+z)1/z | | logae | |
19 lut 01:17
Nie w stanie:
Za łatwe

To może dowód tw. Lagrange ?
F. ciągła i różniczkowalna na [a,b] / (a,b) ⇒ istnieje c ∊ (a,b), że
| | f(b) − f(a) | |
f'(c) = |
| |
| | b − a | |
19 lut 01:21
Nie w stanie:
Nie jestem w pełni dyspozycyjny to się ukrywam bo wstyd
19 lut 01:22
Pan lodu i śniegu:
Zdefiniujmy funkcję φ: [a,b]∍x→φ(x) := f(x) − U{f(b)−f(a)}{b−a)(x−a) ∊ R.
Zauważmy, że φ jest ciągła w przedziale [a,b], różniczkowalna w (a,b) oraz φ(a) = φ(b).
Zatem z twierdzenia Rolle'a istnieje takie c∊(a,b), że φ'(c) = 0.
| | f(b)−f(a) | |
Ale φ'(c) = f'(c) − |
| = 0. |
| | b−a | |
| | f(b)−f(a) | |
Zatem istnieje c ∊ (a,b) takie że f'(c) = |
| . |
| | b−a | |
19 lut 01:25
Nie w stanie:
Wow

Oszukujesz !
19 lut 01:26
Pan lodu i śniegu: | | f(b)−f(a) | |
φ: [a,b]∍x→φ(x) := f(x) − |
| (x−a) ∊ R. |
| | b−a | |
19 lut 01:26
Pan lodu i śniegu: Nie ma żadnych oszustw.
19 lut 01:27
Nie w stanie:
Chcesz się pobawić w dowód czegoś czego nie wiesz jak się udowadnia

?
19 lut 01:27
Pan lodu i śniegu: oj Godzio, czemu mnie męczysz. ;>
19 lut 01:28
Nie w stanie:
Bo lubię !
19 lut 01:29
A ku ku:
19 lut 01:30
Zak z rasy joonów : hmmm

Dziś nawet jest weselszy niż w poniedziałek
19 lut 01:34
Nie w stanie:
Zdecydowanie
19 lut 01:35
Zak z rasy joonów : Wysłałem ci trailer Far cry 3 ?
19 lut 01:37
Pan lodu i śniegu: Ciekawe jakie będzie miało wymagania. Zapewne zacne.
19 lut 01:40
Nie w stanie:
Nie, ale w ogóle Mass Efect 3 pobrałem sobie demo
19 lut 01:42
Zak z rasy joonów : Obstawiam coś koło wymagań dla NFS run

4GB ramu − prawdopodobne

Chociaż znamy już datę premiery
Godziu jutro ci wyślę
19 lut 01:44
Nie w stanie:
Ok

Dzisiaj jestem anonimowy
19 lut 01:46
Zak z rasy joonów : Tak
Godziu 
Oczywiście
19 lut 01:47
Nie w stanie:
19 lut 01:47
Pan lodu i śniegu: Jesteś od animusów?
19 lut 01:47
Nie w stanie:
Na takie pytania nie odpowiadam
19 lut 01:50
Pan lodu i śniegu:
Nie: jeśli jesteś Animusem, to chwila nieuwagi z mojej strony, a wyłączysz Internet...
... Cały. :<
19 lut 02:01