Euler po raz 3
Euler: lim x⇒
∞
w odpowiedzi jest
√5 a mnie wychodzi
√e5
18 lut 18:26
Artur z miasta Neptuna:
no i dobrze Ci wyszło
18 lut 18:29
Trivial:
x →
∞
| | 5 | | 5 | | x | |
g = lim (1+ |
| )x/2 = lim e^( |
| * |
| ) = e5/2 |
| | x−3 | | x−3 | | 2 | |
18 lut 18:29
Trivial: Neptun zawsze musisz być szybszy... :<
18 lut 18:30
Euler: ale czemu jest P{5} w odpowiedzi?
18 lut 18:32
Trivial: Pewnie błąd w druku.
18 lut 18:33
Euler: Trivial obyś miał rację

jeśli ty ją masz tzn że ja też się nie mylę i jestem krok bliżej do
zaliczenia z matmy ^^ dzięki za wszystkie podpowiedzi, bo bardzo pomogłeś
18 lut 18:37
Trivial: spoko spoko, panie Euler. <:
18 lut 18:38