matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomoc
Adammo:
Witam , powie mi ktos jak to rozwiazac ? : |x| = 7 i |x−3| = 11
18 lut 13:18
Ania:
1) x=7 v x=−7 2) x−3 = 11 v −x+3=11
18 lut 13:28
Adammo:
i to jest juz koniec ?
18 lut 13:39