matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica
bmw 735i:
czy tak jest dobrze?
n+1
n+1
n
2
0
a
n
=
=
=
=0
n
2
+2n+
√
n−1
n
2
2n
√
n−1
+
+
n
2
n
2
n
2
1+0+0
17 lut 23:03
Artur z miasta Neptuna:
dobrze
17 lut 23:29
Hurwitz:
Trzecie równość nie jest równością tylko → Reszta OK
18 lut 11:20