matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
Karol:
x
2
+ 2x
=0 nie pamiętam jak to sie robi
(x + 1)
2
17 lut 20:26
Mila:
x+1≠0 x≠ −1 x
2
+2x =0 x(x+2) =0 x=0 ⋁x+2=0 dokończ
17 lut 20:30
Karol:
Dzieki
17 lut 20:31
Mila:
17 lut 21:13