prosze o sprawdzenie
łoki: proszę o sprawdzenie
(wszystko pod pierwiastkiem)
n√2n+3n−1+2=
n√2n+3n*3−1+2=
| | 2n | | 3n*3−1 | | 2 | |
n√3n( |
| + |
| + |
| )= |
| | 3n | | 3n | | 3n | |
3*1=3
17 lut 14:04
17 lut 14:15
łoki: pomoże ktoś
17 lut 14:50
łoki: dobrze jest? wie ktoś?
17 lut 17:52
17 lut 18:02
łoki: w takim razie gdzie błąd?
17 lut 18:11
konrad: to już musi pomóc ktoś kto umie granice
17 lut 18:17
Hurwitz: Jest OK
17 lut 19:38
Hurwitz: Jest OK, ale równania 4 − 6 bym opuścił (tam są pewne błędy logiczne)
17 lut 19:40