matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
JAK TO ZROBIĆ ! !
1029340:
16 m
1
−
* −
= −1
m
2
+ 4
4
m=−2 powinno wyjść
16 lut 17:35
1029340:
halo
16 lut 18:24
ejendi:
16m/4=−m
2
−4 m
2
+4m+4=0 Δ=0 x=−4/2=−2
16 lut 18:56