matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
;):
a
wykres f(x)=
−2 przesunięto o wektor u=[4,4] i otrzymano funkcje g. Oblicz a, jeżeli te
x
funkcje maja wspólne miejsce zerowe. wyszło a=4 i nie wiem czy to dobry wynik?! może ktoś sprawdzić
16 lut 16:44
;):
hmm
16 lut 16:59
;):
?
16 lut 21:01
Mila:
a=4 x
0
=2
16 lut 21:19
krystek:
Yes
16 lut 21:21