matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomóżcie obliczyć
adi:
pomóżcie :
1
log100 − log
4
16
16 lut 16:27
ejendi:
log100=2 4
x
=1/16 x=−2 2−(−2)=4
16 lut 17:07
jjui:
dzięki bardzo
16 lut 17:25
adi:
wielkie dzięki
16 lut 17:25