matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz granicę ciągu
artek:
proszę o sprawdzenie
n−1
−3
−3
(
)
7n
=(1+
)
7n
=[(1+
)
n+2/−3
)]
−3/n+2*7n
=e..
n+2
n+2
n+2
15 lut 18:31
artek:
podbijam
15 lut 19:16
A ku ku:
−3
[(1+
)
n+2
]
7n/(n+2)
= (e
−3
)
7
= e
−21
n+2
15 lut 19:19
artek:
dziekować
15 lut 19:20