matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
kasia:
Proszę o pomoc
Dane są wierzchołki trójkąta: A=(3,2), B=(6,y), C=(6,2). Wyznacz współrzedne puntu B i równania prostych zawierających boki trójkąta ABC, jeśli wiadomo, że sin /
A
BC=3/5.
1 kwi 19:02
kasia:
Proszę o pomoc
1 kwi 20:37