hmmmm
DZIADZIA: 10√815
13 lut 22:44
DZIADZIA: pod pierwiastkiem mam 815
13 lut 22:45
Kejt: =815/10=83/2=(2√2)3=...
13 lut 22:45
krystek: 815/10=(23)32=..
13 lut 22:46
DZIADZIA: wy potraficie a ja nie

! a naprawde chce też tak rozumować
13 lut 22:48
Kejt: a czegoś nie rozumiesz? czekam na pytania
13 lut 22:49
13 lut 22:54
DZIADZIA: chyba tylko systematyczne siedzenie przy tych zadaniach pozwoli mi pojąć tą matematykę,bardzo
się ciesze z tego że taka strona jak t5a istnieje i tym samym Wielkie Uznanie i Gratulacje
dla Pana Jakuba za tą stronkę.No i wam tak wspaniałym ludziom którzy chętnie czasem może mniej
chętnie ale Pomagają
13 lut 22:55
krystek: Po prostu pomagają −a jak zmuszaja do myślenia ,to dla Waszego dobra.
13 lut 22:58
DZIADZIA: to może jeszcze ktos dla mojego dobra podprowadzi mnie dalej z tym co tu napisałem skonczyłem
na √29=...
13 lut 23:02
Kejt: zamień √2=2...
13 lut 23:05
DZIADZIA: 2*2*2*....=512
13 lut 23:08
Mila: √29=√22*22*22*22*2=2*2*2*2√2=16√2
14 lut 16:08