matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz granicę ciągu
artek:
proszę o sprawdzenie (wszystko pod pierwiastkiem)
n
√
5n
7
−n
2
+2
5n
7
n
2
2
n
√
n
7
(
−
+
)=
n
7
n
7
7
n
n
√
n
7
(5−0+0)
=
n
√
n
7
*5
= (
n
√
n)
7
*
n
√
5
= 1
7
*1=1
13 lut 16:11
Aga1:
dobrze.
13 lut 16:15