matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz granicę ciagu
artek:
proszę o sprawdzenie
1
(
)
n
−1
2
=
1
(
)
2n+1
−2
3
1
(
)
n
−1
2
=
1
1
(
)
n
*
−2
9
3
0−1
=
1
0*
−2
3
−1
1
=
−2
2
12 lut 20:43
krystek:
ok
12 lut 20:45