matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz granicę ciągu
artek:
proszę o sprawdzenie
2
−n
+3*4
n
=
3
n
+2
2n+1
2
−n
+3*4
−
1
=
3
n
+4
n
*2
1
2
n
*2
6
n
*3
−1
6n(
+
)
6
n
6
n
=
4
n
9
n
9
n
(
+
)
9
n
9
n
1
(2−0)
=
n
(1+0)
0*2=0w
12 lut 19:46
artek:
tego zadania prosze nie rozwiązywać .... pomyliło mi sie sorry
12 lut 19:46