matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja lioniowa
Pawel:
Wyznacz współczynnik bi podaj wzór funkcji liniowej y=3x −b jeślu punkt A=(−3:2) należy do wykresu funkcji
12 lut 19:11
Aga1:
za y podstaw 2, a za x −3 3*(−3)−b=2 licz.
13 lut 10:42