matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz granicę ciągu
artek:
proszę o sprawdzenie
4n
2
−n
=
5n
3
+6
4n
2
n
n
2
(
−
)
n
2
n
2
=
3n
3
6
n
3
(
+
)
n
3
n
3
1
(4−0)
=
n
(3+0)
4
0*
=0
3
12 lut 17:17
krystek:
ok
12 lut 17:18