matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz granicę ciągu
piotr:
proszę o sprawdzenie
2n−1
=
n
2
+1
2n
1
n(
−
)
n
n
=
n
2
1
n
2
(
+
)
n
2
n
2
1
(2−0)
=
n
(1+0)
0*2=0
12 lut 17:04
gwiazda:
Tak 0 ma być.
12 lut 17:08
krystek:
tak
12 lut 17:08