pomóżcie
nela: w równoległoboku ABCD mamy dane: AB=15cm i BC=6cm. Jedna z wysokości tego
równoległoboku ma długość 8cm zatem druga ma długosc?
12 lut 16:29
12 lut 16:31
krystek:

15*8=6*h
12 lut 16:34
Mila: Krystek, czy przyprostokątna może być dłuższa od przeciwprostokątnej?
12 lut 20:29
krystek: @Mila dzieki za zwrócona uwagę − ot bez zastanowienia−!
oczywiście 6*8=15*h
12 lut 20:54
Mila:
12 lut 21:05
Mila: Krystek zobacz zadanie u OOX, obłedne liczenie, jeśli możesz sprawdź, zadanie jest pożyteczne.
12 lut 21:06
krystek: OOX nie rozumie co pisze.Podziwiam Ciebie ,że liczysz . Sprawdzę zaraz . Pokonam lenia u
siebie!
12 lut 21:14
krystek: ok, zainteresowany chyba nic z tego nie kuma. Ale trzeba się koncentrować przy przepisywaniu.
@[P[Mila]

za cierpliwość.
12 lut 21:21
Mila: Dziękuję.Udzielam pomocy maturzystom, trening przydaje się.
12 lut 21:29
krystek: A ja trenuję szare komórki na starośc! Zmuszam sie do myślenia −przeliczać mi sie nie chce .
Fakt ,są ciekawe niektóre zadania.
Powodzenia w pracy!
12 lut 21:45
Mila: OK
12 lut 21:54