matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi
ziemek0000:
uzasadnij że ciąg a
n
=
√
2
* 7
2
n
+
1
jest ciągiem geometrycznym
12 lut 11:45
Ted:
a
n+1
=
a
n
12 lut 11:55
Ted:
√
2
*7
2n+3
7
3
=
=
?
√
2
*7
2n+1
7
12 lut 12:00