matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznaczanie zbioru
pixxxie:
Wyznacz zbiór (B\A) ∩ N, jeśli A =(−∞, −2tg135
0
) i B=<logz2 sin135
0
, 10> .
11 lut 23:32
pixxxie:
up
12 lut 00:40
ZKS:
tg135
o
= −tg45
o
sin135
o
= sin45
o
12 lut 01:24